Dinner kaart

Dinerkaart vanaf 17:00 uur

Voorgerechten ( geserveerd met brood)

  • Brood met tapenade en kruidenboter 4,50
  • Carpaccio met pesto en Parmezaansekaas 9.95
  • Scampi’s met  knoflookboter, chorizo uit de oven 9,95
  • Vistrio: garnalenkroket, vissoepje en gerookte zalm  11,50

Soepen

  • Vissoep – rouille – geraspte kaas – croutons 8,50
  • Tomatensoep met groente (vegetarisch) 5,00
  •  Gegratineerde uiensoep 6,50

Maaltijdsalade geserveerd met brood

  • Salade geitenkaas, honing, walnoten en stoofpeer 13,95
  • Salade scampi – gerookte zalm – avocado  14,95
  •  salade carpaccio – pijnboompitjes – pesto – ui Parmezaan 14,95

Hoofdgerechten ( geserveerd met salade en verse frietjes, aardappelkroketjes of rijst)

Vlees

  • Belgisch runderstoof in Leffe dubbel 17,50
  • Spareribs 18,50    
  •  Ossobuco 19,50
  • Biefstuk met pepersaus of met gebakken champignons 18,95
  • Big Pascal, Biologische hamburger (100% rund)  van Boer Jan uit Meliskerke met friet 14,50

Vis

  • Sliptong 18,50
  • Kabeljauw met spek omwikkelt en Hollands garnalensaus 21,50
  • Zalm uit de oven – prei – zoete aardappel 19,50
  •  Zeeuws vispotje 18,50
  • Gekookte mosselen (seizoen) witte wijn,  3 sausjes, salade en friet 19,50

Pasta

  • Tagliatella roomsaus – spek – zeevruchten – gerookte zalm 17,50
  • Spaghetti bolognese 14,00

Vegetarisch gerechten

Quiche (ricotta/spinazie) met lauwwarme groente op een salade 17,50

Vegan

  • Gevulde courgette met peulvruchten, zongedroogde tomaat, champignons, walnoten en tomatensaus 17,50

Kindermenu t/m 11 jaar 12,50 ( alleen hoofdgerecht 9,50)

Voorgerecht

  • Tomatensoep of bakje tortilla chips

Hoofdgerecht

  • Friet met vleeskroket of kaaskroket of frikandel of kipnuggets of spaghetti bolognese

Nagerecht

  • 1 bolletje ijs naar keuze met slagroom

Desserts

  • Kaasplankje 9,00 ( met glaasje oude port 13,50)
  • Flensjes met warme kersen en mascarpone 8,50
  • Winterse chocoladetaart met karamelsaus 8,50
  • Creme Brulee 6,50
  • Diverse soorten ijs per bol 2,50 (zie schoolbord)
  • Hollands huisgemaakte cassata (plak kaneelijs gevuld met stoofpeer en amandel) met slagroom 8,00
  • Slagroom  0,50