Dinner kaart

Dinerkaart vanaf 17:00 uur

Voorgerechten ( geserveerd met brood)

  • Brood met tapenade en kruidenboter 4,50
  • Carpaccio met pesto, pijnboompitjes en parmazaansekaas 10,50
  • Scampi’s met citroen knoflookboter uit de oven 8,95
  • Vistrio: 3 soorten gerookte vis met remouladesaus 12,95

Soepen

  • Bouillabaisse met rouille, croutons en geraspte kaas 9,50
  • Gegratineerde uiensoep 6,00
  • Tomatensoep (vegetarisch)  5,00
  • Erwtensoep 6,50

Maaltijdsalade geserveerd met brood

  • Salade geitenkaas, honing, walnoten en stoofpeer 13,50
  • Salade gerookte kip en pasta 13,50
  • Zeeuwse salade met 3 verschillende soorten vis 14,50

Hoofdgerechten ( salade en verse frietjes of aardappelkroketjes of rijst)

Vlees

  • Parelhoen met Cognacsaus 19,50
  • Spareribs 18,50    
  • Biefstuk met stroganoffsaus of gebakken champignons 18,95
  • Varkenshaas met Zeeuws spek en appelstroopsaus 17,50
  • Runderstoofvlees 14,50
  • Big Pascal, eigengemaakte hamburger (100% rund met friet 14,50

Vis

  • Sardientjes met citroenboter 19,95
  • Sliptong 18,50
  • Kabeljauw met spek 19,95
  • Gekookte mosselen (seizoen) 18,50
  • Zeeuws vispotje 17,50

Pasta

  • Pasta met roomsaus, mosselen, scampi’s en spekjes 16,00
  • Spaghetti bolognese 13,50

Wisselend vegetarisch gerecht

  • Informeer bij de bediening 17,50